Reglement voor Glas-kunstdagen Leerdam (kunstmarkt)

 1. Inschrijvingen uitsluitend via het inschrijfformulier.
 2. De organisatie behoudt zich het recht voor om ontvangen inschrijvingen, ongeacht de volgorde van binnenkomst, naar eigen goeddunken voor deelname te selecteren teneinde de kwaliteit en de diversiteit van de kunstmarkt te waarborgen. Er is tegen het besluit van de organisatie geen beroep mogelijk.
 3. Deelnemers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht van toewijzing.
 4. De huurprijs voor een kraam bedraagt € 50,00 per dag. Na ontvangst van de kraamhuur is de inschrijving definitief.
 5. Het is in beperkte hoeveelheid mogelijk om vier meter ruimte naast uw kraam bij de huren á raison van € 35,00.
 6. Er bestaat geen recht op terugbetaling van het inschrijfgeld indien u na toewijzing van uw inschrijving annuleert of niet op de kunstmarkt aanwezig bent of kunt zijn.
 7. Mocht kort voor of tijdens de kunstmarkt besloten worden om deze af te lasten om reden buiten de invloedssfeer van de organisatie (situaties van overmacht zoals extreme weersomstandigheden, schokkende gebeurtenissen) dan is het niet mogelijk de kunstmarkt aansprakelijk te stellen voor gemaakte directe of indirecte (zoals verminderde / geen verkoop) kosten.
 8. De openingstijd van de kunstmarkt is op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Deelnemers kunnen afhankelijk van hun plek de kraam inrichten op zaterdag vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur. Op zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur mogen er geen auto’s meer op de markt staan en kunt u parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Hierover wordt u nog nader geïnformeerd.
 9. Er zijn een beperkt aantal stroompunten beschikbaar. Indien u hiervan gebruik wilt maken gelieve dit aan te geven op het inschrijf formulier.
 10. Demonstraties worden zeer op prijs gesteld, maar geef dit ook aan op het inschrijf formulier.
 11. Kramen die op zaterdag om 11.00 uur en op zondag om 12.00 uur nog niet in gebruik zijn genomen, terwijl er geen bericht van oponthoud is doorgegeven op telefoonnummer 06-82738926 of 06-57502739, worden door de commissie vergeven.
 12. De kramen moeten tot 17.00 ingericht blijven en uiterlijk 18.00 uur zijn ontruimd.
 13. De kramen worden voorzien van een wit dakzeil. Deze zijn bij aankomst al aangebracht en hoeven bij vertrek niet verwijderd te worden.
 14. De organisatie behoudt zicht het recht voor om een kraam terug te nemen en de deelnemer de toegang te ontzeggen, indien de inhoud van de kraam niet overeenkomstig de aanmelding is. Er mogen geen andere producten dan kunst worden aangeboden of verkocht.
 15. De deelnemer dient bij het verlaten van de markt de kraam en de standplaats volledig schoon achter te laten.
 16. U ontvangt enkele weken voortijds een standnummer. De organisatie deelt de stand in en let daarbij o.a. op diversiteit. Er kan niet gereclameerd worden over uw standplaats. Onderling ruilen van standplaats is om organisatorische reden niet toegestaan.
 17. U dient zelf te zorgen voor een (geaarde) haspel en / of snoer. Denk ook aan een verloop / campingstekker.
 18. De organisatie kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade aan werken en / of goederen van de deelnemers.
 19. De deelnemers dragen zelf zorg voor de verzekering van hun werken; de organisatie heeft slechts een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid.
 20. Betaling dient plaats te vinden bij inschrijving naar rekeningnummer voorzien van factuurnummer en je naam.

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 40322536

Informatie

Deelnemen

Parkeergelegenheden

Volg ons op:

Copyright©: Nationale Glas-en Kunstdagen  | Algemene Voorwaarden  |  Privacy Policy | Disclaimer  |  Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz